Hoe werkt Supra Healthcare?

Als fysiotherapeut kijk ik anders naar bewegen dan als personal trainer en vice versa. Voor mij is de combinatie tussen personal training en fysiotherapie ideaal. Daarnaast heb ik een opleiding in de voedingsleer gevolgd. Het beste uit deze drie werelden combineer ik zo tot een uitgekiend persoonlijk trainings- en behandelingsplan. Bij een eerste intake kijken we naar je niveau en brengen we een aantal zaken in kaart. Denk hierbij aan meting van vetpercentage, BMI, spiermassa en vochtmeting.

Bewegen, bewegen, bewegen…

Persoonlijk verbaast het me dat binnen de hedendaagse fysiotherapie de fysiotherapeut nog steeds zoveel het werk doet. Er wordt nog te veel passief behandeld terwijl fysiotherapie letterlijk betekent: bewegingstherapie. Daarom is Supra Healthcare er juist op gericht om mensen in beweging te brengen. Uit onderzoek blijkt continu weer de grote waarde van bewegen ten aanzien van de gezondheid van de mens. Bewegen en gezondheid zijn nauw aan elkaar gerelateerd. Bewegen is de beste manier om van een groot aantal klachten af te komen. Op basis van deze kennis en onderzoeken heb ik als fysiotherapeut gekozen voor een eigen benadering. Bij deze methode streven we ernaar om maximaal twee à drie keer in de behandelkamer bezig te zijn. Daarnaast gaan we keihard trainen om de klachten te verhelpen.

Evidence based practice

Supra Healthcare staat voor de next generation fysiotherapie, waarbij we zo min mogelijk in de behandelkamer bezig zijn en zo veel mogelijk in beweging komen! Dat is evidence based practice en waar Supra Healthcare voor staat! Geïnteresseerd wat Supra Healthcare voor jou kan betekenen? Maak vandaag nog een afspraak!