Personal training: Fysieke en mentale ontwikkeling

Personal training, personal coaching, lifestyle coaching en ga zo nog maar even door met al de verschillende termen die eigenlijk stuk voor stuk op hetzelfde neerkomen. Namelijk: Je wilt jezelf ontwikkelen, fysiek en mentaal. Of denk jij nu: “Nee, dat klopt helemaal niet.. Ik wil alleen een mooier lichaam of meer rust in m’n hoofd”? Denk dan nog eens goed na… Kan je dit volledig scheiden van elkaar?

Het antwoord is: Nee! Fysieke en mentale gesteldheid zijn altijd met elkaar verbonden, ook al is dit niet altijd te merken. Als je namelijk mentaal geen rust hebt, zal dit te allen tijde naar buiten komen via je lichaam en vice versa, vroeg of laat en minimaal of extreem. En daarom is het zo belangrijk om je altijd te focussen op beide aspecten. Omring je daarom met mensen die je hierin versterken. Vrienden en collega’s, maar ook de professionals die je proberen te begeleiden naar jouw doelen.

Bij Supra Healthcare focussen we op beide aspecten en spreken we van een holistische benadering. Want laten we eerlijk zijn.. Waarom zou je voor maar 50% gaan als je ook voor de volle 100% kan gaan? Precies.. Geen logisch argument die dat tegenspreekt!

Vraag jij je af of ik de geschikte personal trainer ben voor jou? Neem dan gerust contact op om je vragen te stellen en wie weet kan ik je helpen om je doelen te bereiken!