Voedingsbegeleiding

Gewichtsbeheersing en fitter worden!

Je hebt eten nodig. Dat staat buiten kijf. Maar heb jij het gevoel dat je al aankomt door alleen maar naar eten te kijken? Heb je alle diëten al geprobeerd en lijkt niets te helpen? Of eet jij alles, maar heb je nog steeds ongezond ondergewicht? Supra Healthcare kan jou helpen bewuster en opbouwender met voeding om te gaan. Samen gaan we gericht aan de slag met jouw gewicht. We doen dit door persoonlijke aandacht, specialistische begeleiding en optimale interesse in jou, jouw fysiologische kenmerken en je eetpatroon.

Trainingsplan en voedingsschema

Kom langs en bespreek met mij wat jouw doelen zijn. Aan de hand daarvan maak ik een trainings- en  voedingsplan. We stellen realistische doelen, afgestemd op jouw lichaam en trainingsmogelijkheden. Jouw voedingspatroon en eetgewoonten vormen daarbij een belangrijk onderdeel. Je wordt fitter en slanker met persoonlijke coaching, training en een persoonlijk voedingsschema van Supra Healthcare!

Maaltijden, recepten en boodschappenlijstjes

Supra Healthcare werkt met een app waarin we naast een trainingsschema ook een voedingsschema kunnen maken afgestemd op jouw behoeftes. In deze app zetten we de maaltijden met recepten en zelfs een boodschappenlijstje klaar, zodat het voor jou zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt!
Bel vandaag nog voor een afspraak!